Our Team

dialogues with space

A creative community dedicated to synergy

Offering the full design package for your Business.
Η δημιουργική μας κοινότητα είναι ένα μείγμα ταλέντων με επιμέρους ειδικότητες που ενώνονται για να δημιουργήσουν μια εφευρετική και εμπνευσμένη εργασία, μια ισχυρή συνεργατική κουλτούρα όπου ακούγεται κάθε φωνή.
Επιδιώκουμε συνέργειες και το πιο βασικό ξέρουμε να είμαστε ευέλικτοι σε ιδέες που αποδεικνύουν ότι το design σε κάθε του μορφή είναι τέχνη και τρόπος έκφρασης.

Agni Malliou

Interior Designer

"I live in the space where work, life and adventure overlap.
And i do it out loud."

Καμιά φορά αισθάνομαι ότι οι γύρω μου αναρωτιούνται πώς μπορώ να εμπνέομαι και να δουλεύω ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Μα εγώ νομίζω οτι μόνο έτσι φωτίζεται ο χώρος. Κάποιες μέρες εντυπωσιάζω τον εαυτό μου και κάποιες άλλες βάζω τα κλειδιά μου στο ψυγείο .

Εκτιμώ τον minimal σχεδιασμό αλλά συνάμα με εξιτάρει να συνδυάζω ρετρό στοιχεία στην τροχιά μας νέας έμπνευσης, μ΄ αρέσoυν οι  ιδέες που εκφράζονται μέσα από φαινομενικά αταίριαστα υλικά, να πειραματίζομαι βασανιστικά με  ουσιαστικές και ανούσιες λεπτομέρειες, χρώματα, υφές, υλικά, με τις σκιές στο χρώμα και στο φως, με ισορροπίες άναρχες αναζητώντας πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είμαι interior designer, αλλά δεν ξέρω αν αυτός ο τίτλος μπορεί να συμπεριλάβει όσα καλείται ένας interior designer να κάνει.Πολλές φορές γίνεσαι χτίστης, οικοδόμος, ψυχολόγος, ισορροπιστής ανάμεσα σε τεχνίτες, ανάμεσα στους ίδιους του πελάτες, χρειάζεται να δίνεις μεγάλο κομμάτι από τον εαυτό σου μεταξύ έμπνευσης και υλοποίησης. Αλλά αυτή είναι και η μαγεία αυτής της δουλειάς.

Συχνά με αποκαλούν καλλιτέχνη. Δεν συμφωνώ αν και το αισθάνομαι κι εγώ πολλές φορές. Το βρίσκω όμως πολύ επιτηδευμένο. Αγαπώ την τέχνη. Ζω για να ανακαλύπτω δρόμους άγνωστους για μένα που μέσα από αυτούς εκφράζομαι κατά καιρούς, παιδικό θέατρο, φωτογραφία, να κάνω ρόλερ με την κόρη μου, να τραγουδάω κάποιες νύχτες σε ροκ σκηνές με τη μπάντα μου. Πιστεύω στην έκφραση, πιστεύω στο διάλογο, στην καλή ενέργεια, στην ευφορία που σου δίνει ένα ποτήρι καλό κρασί.

Aggeliki Xynogala

Interior Designer

Πάντα περιμένω για το επόμενο. Όσο για τα προηγούμενα … Εσωτερική Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων, στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας αλλα περίμενα το επόμενο..

Meet me

Creative Services Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

The Team

Μια ομάδα δημιουργών που προσφέρουν, με επαγγελματισμό και συνέπεια, μια ευρεία κλίμακα υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με την αρχιτεκτονική εσωτερικών-εξωτερικών χώρων και ότι αυτή περιλαμβάνει, το σχεδιασμό νέων προϊόντων και το styling-brand communication.

Meet our Team

Untitled Document

Chistodoulos Tsaousis

Project Manager

Με ενστικτώδη ικανότητα να οραματίζεται οποιαδήποτε δημιουργική διαδικασία που αρχίζει απο μια ιδέα και υλοποιείται σε εντελώς «κάτι» νέο και μοναδικό. Τα πάντα μπορούν να γίνουν κάτι και κάθε «κάτι» μπορεί να κάνει τα πάντα.

Meet me

Ask for project

Project Services Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Our Experience

Η Αγνή Μάλλιου ίδρυσε και διαχειρίζεται την εταιρία εδώ και 23 χρόνια(1993).
Με έδρα τη γενέτειρα πόλη της Θεσσαλονίκη και με τον διακριτικό τίτλο "ΑrtSake" (art for Art's Sake) το γραφείο βρέθηκε πολύ γρήγορα να αναλαμβάνει έργα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα αποκτώντας εξειδίκευση στον αναπτυσσόμενο τότε χώρο της ελληνικής παραγωγής επίπλου. Καταστήματα μερικών από τα ισχυρότερα brands της ανέθεσαν το στήσιμο των showroom τους  και την προβολή τους   με πολλά βραβευμένα εκθεσιακά stands.
Σε όλη αυτή την διαδρομή παράλληλα μικρά και μεγάλα έργα πραγματοποιήθηκαν μέσα από ένα ευρύ φάσμα πελατών και απαιτήσεων στην εσωτερική αρχιτεκτονική κατοικιών, επαγγελματικών χωρών, γραφείων, ιατρείων, χώρων εστίασης και ξενοδοχείων.

Με έδρα την Αθήνα από το 2004 το γραφείο συνεχίζει ενεργά την δράση του έχοντας πλέον χτίσει μακροχρόνιες συνεργασίες που την εμπιστεύονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Με νέα εταιρική ταυτότητα και εικόνα η Am design επεκτείνεται σε αγορές όπως η Ευρώπη και η Σαουδική Αραβία και σε αυτό το σημείο δημιουργήθηκε η ανάγκη εξέλιξης της για ένα ολοκληρωτικό makeover με την πλαισίωση μιας αξιόλογης ομάδας νέων ανθρώπων με όραμα μέσα από τον ευρύτερο χώρο του interior design και με επέκταση της δραστηριότητας της στον σχεδιασμό επίπλων και αντικειμένων και σε styling & brand communications.

Η ΑΜ design συνεχίζει να προσφέρει σχεδιασμό και δημιουργίες που κερδίζουν εντυπώσεις και μαζί με την ομάδα της χτίζει μέρα με την μέρα την αξιόπιστη θέση της στον χώρο του Eλληνικού Design που δυναμικά πλέον κερδίζει τα βλέμματα σε διεθνές επίπεδο.

With love by am!

Our Philosophy

Παρατηρώντας για πρώτη φορά ένα χώρο, να σε προκαλούν οι ιδιαιτερότητες του.
Να παρατηρείς τις γραμμές, τους όγκους και τα χρώματα. Να σε αιφνιδιάζει ένας τολμηρός συνδυασμός υλικών ή μια αναπάντεχη δέσμη φωτός. Ένα γυαλιστερό λευκό μάρμαρο ή μια ακαταμάχητη σκοτεινή εσοχή.
Να παρατηρείς πόσο αρμονικά δένουν όλα μεταξύ τους αλλά και πως στέκουν μόνα τους. Να σε ξαφνιάζει ευχάριστα η ανάμειξη στοιχείων όπως είναι το διαχρονικό και το εφήμερο, το κλασικό και το μοντέρνο, το τεχνητό και το φυσικό. Να συνιστάς την έμπνευση αλλά και την πρόκληση.
Ασυνήθιστες γραμμές, παράξενοι όγκοι είναι αφετηρία για έμπνευση για εμάς.

Είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι μια προθυμία να αμφισβητήσoυμε προηγούμενες παραδοχές για το σχεδιασμό, να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στην αρχιτεκτονική και τις εικαστικές τέχνες, να φέρουμε μια εντελώς νέα οπτική σε ένα ευρύ φάσμα έργων... Αγαπάμε κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε γι’ αυτό που είναι και η μεταμόρφωση του είναι για μας πρώτα από όλα πρόκληση για τέχνη.


Our Clients

Είμαστε ευγνώμονες για κάθε μικρό η μεγάλο πελάτη . Αναπτύσσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και εξελισσόμαστε παράλληλα...
AGNI MALLIOU design | Αγνή Μάλλιου - Interior Architecture Design & Innovative Product Design:

Contact Us

  • call us:
  • General Info:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Find Us

4, Grammou st. N. Kifisia, 14564 Athens, Greece
Made with love by Agni Malliou. All rights Reserved. |
| Web Design & Development: Pavlos Korkas - Darnel ad